Presentació Grup Xerrem

El dia 5 de Març a les 17,30 hores al local de l'associació cultural "Els Propis" que es troba a Barcelona, Via Júlia 201-203, es farà una presentació del Programa Xerrem a càrrec del Sr. Jordi Esteban, orientat a totes les persones que estiguin interessades en el tema del català, des dels que no el parlen fins els que el volen perfeccionar. En aquesta presentació ja us podreu apuntar les persones interessades en participar en algun dels grups dels cursos Xerrem que es faran al local de "Els Propis". A la Presentació es diran els diferents horaris. Al final oferirem un pica-pica.

El programa Xerrem està dirigit pel Sr. Jordi Esteban membre de la CAL (Coordinadora d'Assiociacions per la Llengua) i consta de un programari interactiu diferent a una classe normal, en el qual n'hi han 5 nivells diferents d'aprenentatge, es fa per grups i basat en la conversa. No ens trobarem amb el professor habitual si no amb un dinamitzador anomenat “xerpa”.

Si algú de vosaltres voleu mes informació sobre aquests grups Xerrem o voleu formar-ne un a la vostra zona, podeu demanar-ho a traves d'un correu a la nostra adreça i ens posarem en contacte. També ho podeu fer a través de la CAL (més informació a http://www.cal.cat)