RESUM SORTIDA AL CASTELL DE MONTJUÏC

Encara que estaven apuntades unes 100 persones i degut a les condicions meteorològiques 36 valerosos/es han confiat en Veu Pròpia i han sortit a la descoberta de la Muntanya de Montjuïc. Sobre les 9 del mati els expedicionaris s’han presentat per la sortida, a les 9,30 hores després de una breu explicació sobre l’Exposició Internacional de Barcelona de l’any 1929 de tots els seus pavellons, etc... s’ha començat a pujar cap el MNAC i enseguida hem arribat l’Estadi Olímpic, allà, oh desastre!, ens ha començat a ploure amb certes ganes. Es decideix seguir i esmorzar en un picnic una mica arrecerat que hem trobat, després amb diligent pas hem anat pujant per un seguit d’escales fins als peus del castell, i reseguint les muralles per un lateral arribem al punt on van executar al nostre President Companys deixant unes flors en el seu record.

Després hem entrat en el recinte del castell pròpiament dit i hem visitat l’exposició EL FUTUR DEL CASTELL DE MONTJUÏC, a la sortida de l’exposició feia una mica de fred, hem vist per últim el pati interior del castell i la part més alta amb les millors vistes del port i de Barcelona.

Bé, una jornada una mica passada per aigua però que ha valgut la pena. Un record per a tots i fins aviat.





1 comentari:

Joan Vila i Triadú ha dit...

Per si algú li interessa, us enllaço aquí amb el comentari que vaig publicar el mateix dia de la sortida a Montjuïc, al meu bloc personal http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/122179
Felicitats de nou per la iniciativa!