Sortida a Calafell: Poblat ibèric i platja

El proper dia 24 de juliol anirem al Poblat Ibèric de Calafell. Situat dalt d’un turó, davant dels estanys de la platja de Calafell, aquesta ciutadella ibèrica es va establir fa uns 2.500 anys. Era un recinte d’uns 3000 m2 perfectament fortificat on, probablement, residien alguns dels caps del llinatge de la tribu dels cessetans. La Ciutadella ibèrica de Calafell és un centre d'arqueologia experimental, una excavació arqueològica on l'usuari pot veure com vivia una comunitat de l'Edat del Ferro fa 2.500 anys. És el primer jaciment arqueològic de la Península Ibèrica objecte d'una reconstrucció a base de tècniques d'arqueologia experimental.




Anirem en tren. Es prega puntualitat. Amb la RENFE si en cada punt de compra pugen un mínim de 10 persones sortirà al preu a baix indicat, però si un grup no hi arriba els sortirà més car.

DURACIÓ APROXIMADA DE LA SORTIDA:

La sortida està prevista per a tot el dia. El tren arriba a Calafell a les 10.30 hores. S’esmorzarà al costat de la ciutadella desprès farem la visita guiada, es preveu dinar a la mateixa zona de picnic del esmorzar. També tindrem uns moments per cantar una cançó en català i aprendre-la es una activitat nova a veure com surt. A la tarda anirem una estona a la platja cap a les 18h aprox. tornarem cap a casa.


PREU: Inclou tren i guia.

INSCRIPCIONS fins el dia 21 dijous.

INGRESSOS: C.C. La Caixa nº 2100.3481.98.2200042753 Per les inscripcions truqueu al tf. de Barcelona i per informació del tren al responsable del punt de sortida

Barcelona...9€ inf renfe Xavier 667.665.897 (tarda) Estació de Sants ... 9h davant de les taquilles de la línea de Sant Vicenç de Calders.

Terrassa... 9€
inf renfe Jesus 679.226.170 Estació Nord renfe . . . 8:15h a les taquilles

Manresa . . 10€ inf renfe Enia 938.276.097 Estació renfe . . . 7:45h a les taquilles.

CAL PORTAR:

Esmorzar, dinar i aigua. Calçat còmode per caminar. Tovallola de bany, crema solar, gorra, capell, etc.

IMPORTANT:

Les sortides es fan sota la responsabilitat de cadascú. Obligatori seguir al grup mentre duri l'activitat.