SORTIDA MONTJUIC

SORTIDA MATINAL A MONTJUIC


El diumenge 19 de Febrer visitarem la Muntanya de Montjuïc.


LLOC I HORA DE SORTIDA:

A les 9 del matí a l'Avinguda Reina Mª Cristina, al peu de la “Torre Veneciana” de l'esquerra (mirant cap a la font de Montjuïc). Metro Plaça Espanya (Línia 1,3)



DURACIÓ APROXIMADA i CARACTERÍSTIQUES DE LA SORTIDA:

La sortida proposada és una matinal i és un passeig per la Muntanya de Montjuïc des del peu de les Torres Venecianes a la Plaça Espanya fins al Fossar de la Pedrera, passant pel Mirador del Migdia. Durant el recorregut ens aturarem diverses vegades per explicar la historia del que hi ha a aquesta Muntanya. Es preveu una durada de quatre hores de les que dues hores bones son de caminar.

El Fossar de la Pedrera es la tomba comuna on els franquistes van enterrar uns 4.000 republicans i catalanistes de diverses tendències polítiques que havien executat, hi ha també enterrades, des del 1985, les restes mortals de Companys, President de la Generalitat, que va ser afusellat després que els alemanys l'entreguessin a Franco.

Inscripcions per Telèfon al Nº 667.665.897 Indicant nom i cognoms, persones que venen i telèfon de contacte.

PREUS: La sortida es gratuïta. Tan sols despeses de transport públics (Metro, autobús)

CAL PORTAR: ESMORZAR I AIGUA. CALÇAT CÒMODE PER CAMINAR I GANES DE PASSAR-S’HO BE

ELS MENORS HAN DE VENIR ACOMPANYATS PELS PARES

Les places per aquesta activitat són limitades. Es prega que les persones que s’apuntin i després no puguin venir ens avisin per tal que el seu lloc pugui ser ocupat per un altra persona. Durant l’activitat és obligatori seguir les instruccions dels guies. Les sortides es fan sota la responsabilitat de cadascú.