Visita a la Badalona Romana (Baetulo)








El proper diumenge 27 de març visitarem un part de l'important conjunt monumental de la Badalona romana a càrrec del Museu de Badalona: les Termes Romanes, el Jardí de Quint Licini, la Casa dels Dofins i el Conducte d'Aigues. Serà una visita guiada que durarà aproximadament 3,5 hores

DIA HORA I LLOC DE L'ACTIVITAT:

Diumenge 27 de març a les 9:30 h a la sortida del metro "Badalona - Pompeu Fabra" de la Línia 2 (la visita està programada per les 10 h)

INSCRIPCIONS I PREUS DE L'ACTIVITAT:

Trucant al telèfon 667 66 58 97 (a partir de les 18 h) indicant nom i cognoms, núm. de persones que venen, si s'és soci o no)

Socis: 6 euros No socis: 8 euros

Cal fer l'ingrés al següent núm. de comtpe de "La Caixa" (indicant nom i cognoms i persones que venen, la inscripció a l'activitat no serà vàlida fins fer-se el pagament):

2100-3481-98-2200042753

MOLT IMPORTANT:

Es prega puntualitat per poder començar l’activitat a l’hora prevista.

Les places de l’activitat són limitades. Es prega que les persones que s'apuntin i després no puguin vindre ens avissin per que el seu lloc pugui ser ocupat per una altra persona. Durant l'activitat cal seguir les instruccions dels guies. Les sorties es fan sota la responsabilitat de cadascú.